Disclaimer


Semua video, gambar, ataupun artikel dipaparkan pada Zone Made adalah bukan 100% milik Zone Made ada juga yang di ambil sumber awam yang berbeza, termasuk website yang berbeza, dianggap berada dalam domain awam. Ada juga melalui email daripada rakan-rakan dan pembaca kami yang tidak dikenali.

Setiap video, gambar, artikel atau apa sahaja yang diposting di blog Zone Made hanyalah sebagai bahan bacaan sahaja dan hiburan apa yang kami tuliskan atau paparkan tidak semestinya benar melainkan dinyatakan kesahihannya, bergantung kepada penilaian pembaca itu sendiri.


Oleh itu, anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional kerana pihak kami sama sekali tidak akan bertanggungjawan sekiranya berlaku sebarang perkara yang tidak di ingini disebabkan oleh penggunaan blog ini.


Jika anda telah mengakui salah satu video, gambar, artikel atau yang lain dari isi Zone Made yang melanggar undang-undang hak cipta, sila hantar masej anda kepada saya. Menurut permintaan anda, saya akan meletakkan link pada gambar atau maklumat kepunyaan anda (jika anda seorang penulis), jika tidak saya akan segera menghapuskan entri tersebut dari halaman berdasarkan bukti yang tepat dan pengenalan. Selain itu, Kami akan memberikan kredit yang selayaknya akan kami berikan kepada anda.

Klik la kat bawah ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Liked Us ?