Monday, 21 November 2011

Mengodam WiFi Berhampiran Dengan Menggunakan Beini 1.2.2

| |

Tutorial Crack WEP WiFi Dengan Beini 1.2.2:
Semperna cuti sekolah ini aku ingin share dengan anda semua tutorial Menggodam WiFi dan Wireless Password Dengan Menggunakan Beini 1.2.2 yang mungkin berguna kepada anda semua. Toturial ini akan menunjukkan cara menggodam WiFi yang berdekatan dengan rumah anda. Ini mempermudahkan kepada sesiapa yang tiada internet tanpa megeluarkan sedikit wang pun. Berikut merupakan langkah-langkah mengodam WiFi:

Sebelum itu lakukan langkah ini dahulu:

i. Muat turun Beini 1.2.2.iso [Link]
ii. Burn Beini 1.2.2 ke dalam CD
iii. Setelah selesai masukkan CD tersebut ke dalam komputer dan restart komputer anda.
Klik gambar tersebut untuk melihat dengan lebih jelas...

1. Mula-mula klik ikon ke-5 di bawah(lambang botol susu)


2. Klik Yes


3. Klik kotak wlan0, lepas tu klik Next


4. Klik Scan...


5. Lepas scan, kalau dah dapat pilih wireless mana yang nak hack, klik stop untuk stop scan atau dia akan stop sendiri lepas 30 saat


6. Klik wireless mana yang nak hack dan dia akan highlight sendiri (Contoh : Deathking). lepas tu klik Next


7. Klik Advanced Mode


8. Klik Capture, lepas tu klik fake auth (by force)


9. Klik access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to (macam kat dalam gambar). lepas tu klik X untuk kotak fake authentication with AP (maksudnya tutup kotak tu)


10. Tick kotak Auto Run. klik Interactive 0841 (-2). tengok kotak kat kiri atas, tengok bahagian Beacons, tunggu sampai 1,000 + lebih. lepas tu klik kotak Previous (All Stop!).


11. Klik Advance Mode


12. Klik Capture. klik fake auth (by force)


13. Klik Access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to (macam kat dalam gambar). kali ni tak payah tutup kotak ni.


14. Klik Interactive 0841 (-2). tengok kotak kat kiri atas, tengok bahagian Data, tunggu sampai 10,000 + lebih. lepas tu klik kotak start crack


15. Kalau dia keluar failed (gambar sebelah kanan), korang boleh tunggu dia akan run sendiri atau korang boleh klik stop crack, lepas tu klik start crack sekali lagi. saya pilih stop dulu lepas tu start balik


16. Kalau berjaya dia akan tulis key found. angka dalam key found (............) tu la password wifi tu tapi korang kena ambil angka je, yang nie -> : korang abaikan.


P/S: Selesai, senangkan ^^

Suka artikel ini?

4 Komentar:

22 November 2011 21:12

er, tak rasa macam mencuri ke? :O

23 November 2011 08:59

laju ke kalo surf tenet gne bende alah tu??

4 December 2011 21:06

@NZ Diazx der lah nama pun mengodam mestilah cam tuh... :)

5 December 2011 07:34

@Smile Is Cureia mengikut jarak komputer @ laptop anda dengan wireless atau WiFi mangsa.

Hantar Komen Anda!

Syukur Alhamdulillah, berhasil jugak menyelesaikan artikel yang bertajuk Mengodam WiFi Berhampiran Dengan Menggunakan Beini 1.2.2. Semoga bermanfaat untuk sahabat blogger semua. 4 komentar sampai saat ini. Silakan hantar komentar Anda...
Nota:
1. Untuk menambah Kod HTML dalam komen anda, sila menggunakan HTML Encoder ini.
2. Tolong jangan SPAM , SPAM akan dipadam serta-merta oleh saya.

Klik la kat bawah ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Liked Us ?